Welkom bij Uw Slager Sandra de Groot

Uw Slager Sandra de Groot en haar team heten u van harte welkom in hun moderne slagerij in Winkelcentrum 'De Mare' in Alkmaar. Wie van lekkere en eerlijke producten houdt is bij ons aan het juiste adres! Wij zijn specialist op het gebied van verse producten, dagelijks zijn wij bezig met lekkere vleesspecialiteiten en maaltijden uit onze eigen keuken.

Ons assortiment bestaat uit verschillende kwaliteits producten. Zo hebben wij Noordhollands rundvlees, Livar varkensvlees en Waddengoud Texels lamsvlees in ons assortiment.

Ons motto:

Goede leefomstandigheden van de dieren wat leidt tot betere kwaliteit en smaak voor een normale prijs.

Ons vlees heeft een verhaal

Kwaliteit en vers zijn bij ons standaard. Kom in onze winkel kijken en ervaar dat lekker eten nog steeds bestaat. In onze winkel bieden wij een  groot assortiment van rundvlees, varkensvlees, kip, lamsvlees, vleeswaren, tapas, worstsoorten en huisgemaakte maaltijden. Bij alles wat wij verkopen hebben wij een voor ons belangrijk uitgangspunt, het vlees met een verhaal. Vlees met een verhaal houdt simpel in dat van het gehele assortiment wij weten waar het artikel van gemaakt is en wat de herkomst is van het vlees. Wilt u het ook weten? vraag het ons.

Uw Slager Sandra de Groot maakt dagelijks in eigen keuken de heerlijkste maaltijden. Iedere dag hebben wij een groot assortiment dat aan het seizoen aangepast wordt.
 

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze slagerij.
 

* verplicht veld
 

 

Zelf aan de slag: Reverse Sear Biefstuk

Uw Slager Sandra de Groot

Europaboulevard 359
1825RK Alkmaar
0725625660

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit